Live stream België - Oranje Leeuwinnen (vriendschappelijk)

Live stream België - Oranje Leeuwinnen (vriendschappelijk)

Live stream <em>België - Oranje Leeuwinnen</em> (vriendschappelijk) Kijk donderdag 18 februari vanaf 19.55 uur LIVE naar België - Oranje Leeuwinnen via de livestream hierboven. Donderdag spelen de OranjeLeeuwinnen en België tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd wordt uitgezonden op SBS9 en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je België - Oranje Leeuwinnen op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten België - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting België - Oranje Leeuwinnen (vriendschappelijk) Bekijk deze video » België - Oranje Leeuwinnen is donderdag vanaf 19.55 uur te zien op SBS9 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Estland (EK kwalificatie Oranje Leeuwinnen) Bekijk deze video » Sarina Wiegman na monsterzege Oranje: "Het was geen wedstrijd" (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream België - Oranje Leeuwinnen (vriendschappelijk)

Kijk donderdag 18 februari vanaf 19.55 uur LIVE naar België - Oranje Leeuwinnen via de livestream hierboven.

Donderdag spelen de OranjeLeeuwinnen en België tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd wordt uitgezonden op SBS9 en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je België - Oranje Leeuwinnen op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten België - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

België - Oranje Leeuwinnen is donderdag vanaf 19.55 uur te zien op SBS9 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream België - Oranje Leeuwinnen (vriendschappelijk) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier