Zien: Prins William boos op broertje Harry vanwege naderende Megxit (video)

Zien: Prins William boos op broertje Harry vanwege naderende Megxit (video)

Volgens een aantal bronnen van The Times is Prins William boos en verdrietig over de naderende volledige Megxit: Zijn broer Harry en Meghan die de banden met de rest van het Koningshuis volledig verbreken.

Zien: <em>Prins William</em> boos op broertje Harry vanwege naderende <em>Megxit</em> (video) Volgens een aantal bronnen van The Times is Prins William boos en verdrietig over de naderende volledige Megxit: Zijn broer Harry en Meghan die de banden met de rest van het Koningshuis volledig verbreken. Hechte bandDe band tussen de broers William en Harry, die ooit zo hecht was, komt steeds meer op losse scroeven te staan. Bekijk in de video hierboven wat RTL Boulevard van de situatie vind. Bekijk ook Kijken: 2021 begint opnieuw met kritiek op Meghan en prins Harry (video) Bekijk deze video » Zien: Is er nu wel of geen ruzie tussen prinsen William en Harry? (video) Bekijk deze video » Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven.
Royals :
Zien: Prins William boos op broertje Harry vanwege naderende Megxit (video)

Hechte band
De band tussen de broers William en Harry, die ooit zo hecht was, komt steeds meer op losse scroeven te staan. Bekijk in de video hierboven wat RTL Boulevard van de situatie vind.

Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Prins William boos op broertje Harry vanwege naderende Megxit (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier