Kijk LIVE naar persconferentie 23 februari van Rutte en De Jonge over versoepelingen

Kijk LIVE naar persconferentie 23 februari van Rutte en De Jonge over versoepelingen

Kijk de persconferentie van dinsdag 23 februari van Mark Rutte en Hugo de Jonge terug bij Gids.tv.

Kijk hierboven op dinsdag 23 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Rutte en De Jonge.

Op dinsdag 23 februari is het weer tijd voor een nieuwe persconferentie van premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge. Het wordt een bijzondere, want er worden naar verwachting enkele versoepelingen aangekondigd, bijvoorbeeld voor kappers en middelbare scholen.

Avondklok
Kappers mogen hun zaken weer openen met strenge maatregelen en ook op middelbare scholen kan binnenkort waarschijnlijk weer - op kleine schaal - fysiek worden onderwezen. Dit gaat wel gepaard met een verlenging van een andere, veelbesproken maatregel: de avondklok blijft waarschijnlijk drie weken langer gehandhaafd.

Kijk hierboven op dinsdag 23 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de bijzondere kinderpersconferentie van dinsdag 16 februari terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 23 februari</em> van Rutte en De Jonge over versoepelingen Kijk de persconferentie van dinsdag 23 februari van Mark Rutte en Hugo de Jonge terug bij Gids.tv. Kijk hierboven op dinsdag 23 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Rutte en De Jonge. Op dinsdag 23 februari is het weer tijd voor een nieuwe persconferentie van premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge. Het wordt een bijzondere, want er worden naar verwachting enkele versoepelingen aangekondigd, bijvoorbeeld voor kappers en middelbare scholen. AvondklokKappers mogen hun zaken weer openen met strenge maatregelen en ook op middelbare scholen kan binnenkort waarschijnlijk weer - op kleine schaal - fysiek worden onderwezen. Dit gaat wel gepaard met een verlenging van een andere, veelbesproken maatregel: de avondklok blijft waarschijnlijk drie weken langer gehandhaafd. Kijk hierboven op dinsdag 23 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de bijzondere kinderpersconferentie van dinsdag 16 februari terugkijken. Bekijk ook Charlotte Nijs in De Vooravond: "Rutte moet nu echt met goed verhaal komen" Bekijk deze video » Jinek gemist? Jaïr spreekt Ferd Grapperhaus aan op loze beloftes over avondklok Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 23 februari van Rutte en De Jonge over versoepelingen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 23 februari van Rutte en De Jonge over versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier