Lang Leve de Liefde: Magnolia wil niet met 'blote' Johan in bed liggen

Lang Leve de Liefde: Magnolia wil niet met 'blote' Johan in bed liggen

Johan en Magnolia gaan slapen maar eigenlijk ziet die laatste het niet helemaal zitten om met een 'vreemde' man in bed te gaan liggen. Op het moment dat ze ziet dat hij slechts in een boxershort slaapt is de maat vol: "Ik ga naar boven. Dat jij in onderbroek bent, dat gaat gewoon echt niet." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Magnolia wil niet met 'blote' Johan in bed liggen Johan en Magnolia gaan slapen maar eigenlijk ziet die laatste het niet helemaal zitten om met een 'vreemde' man in bed te gaan liggen. Op het moment dat ze ziet dat hij slechts in een boxershort slaapt is de maat vol: "Ik ga naar boven. Dat jij in onderbroek bent, dat gaat gewoon echt niet." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is dinsdag i.v.m. de persconferentie van Mark Rutte om 19.30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde XL: Cecilia vraagt vader of Thomas bij haar in bed mag slapen Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Magnolia wil niet met 'blote' Johan in bed liggen

Lang Leve De Liefde is dinsdag i.v.m. de persconferentie van Mark Rutte om 19.30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Magnolia wil niet met 'blote' Johan in bed liggen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier