Finale Married At First Sight: waarom is Lars zo van slag?

Finale Married At First Sight: waarom is Lars zo van slag?

UPDATE: Lars bleek net te zijn weggelopen bij Lizzy, die in tranen achterbleef

Dinsdagavond wordt de grote finale van Married At First Sight uitgezonden, en zien wie met elkaar getrouwd blijven en wie niet. Op de eerste beelden is een opmerkelijk moment tussen Lars en Rein te zien, waarbij die laatste de politieagent probeert een bepaalde richting op te duwen. Die reageert: "Ik ga nu dingen zeggen waar ik spijt van krijg en dat wil ik niet." Wat is hier precies aan de hand? Bekijk de promo van Married At First Sight van dinsdagavond hieronder.

Finale <em>Married At First Sight</em>: waarom is Lars zo van slag? UPDATE: Lars bleek net te zijn weggelopen bij Lizzy, die in tranen achterbleef Dinsdagavond wordt de grote finale van Married At First Sight uitgezonden, en zien wie met elkaar getrouwd blijven en wie niet. Op de eerste beelden is een opmerkelijk moment tussen Lars en Rein te zien, waarbij die laatste de politieagent probeert een bepaalde richting op te duwen. Die reageert: "Ik ga nu dingen zeggen waar ik spijt van krijg en dat wil ik niet." Wat is hier precies aan de hand? Bekijk de promo van Married At First Sight van dinsdagavond hieronder. Married At First Sight is dinsdag om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook MAFS-Rein vraagt Lizzy: "Heb jij het ooit met een vrouw gedaan" Bekijk deze video »

Married At First Sight is dinsdag om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale Married At First Sight: waarom is Lars zo van slag? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier