Opsporing Verzocht: vernielingen en geweld tijdens avondklokrellen in Roermond

Opsporing Verzocht: vernielingen en geweld tijdens avondklokrellen in Roermond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: vernielingen en geweld tijdens avondklokrellen in <em>Roermond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Tijdens de avondklokrellen in Roermond is veel geweld gebruikt en is onder meer een winkelcentrum vernield. Daarnaast heeft ook de politie te maken gehad met agressief gedrag van de relschoppers. Ze gooiden met stenen en kwamen achter de agenten aan. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: vernielingen en geweld tijdens avondklokrellen in Roermond

Tijdens de avondklokrellen in Roermond is veel geweld gebruikt en is onder meer een winkelcentrum vernield. Daarnaast heeft ook de politie te maken gehad met agressief gedrag van de relschoppers. Ze gooiden met stenen en kwamen achter de agenten aan.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: vernielingen en geweld tijdens avondklokrellen in Roermond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier