Catherine Keyl in Op1 over haar boek en recente ontdekking over haar vaders oorlogsverhaal

Catherine Keyl in Op1 over haar boek en recente ontdekking over haar vaders oorlogsverhaal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Catherine Keyl</em> in <em>Op1</em> over haar boek en recente ontdekking over haar vaders <em>oorlogsverhaal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Catherine Keyl werd vlak na de Tweede Wereldoorlog geboren en dat betekent dat ze veel van de oorlogsverhalen van haar vader meekrijgt in haar jeugd. Dat heeft ze nu gebundeld in een boek. Daarnaast ontdekt ze het échte oorlogsverhaal van haar vader pas recent: "De Duitsers vielen binnen in een vergadering en alleen mijn vader is ontkomen." Hij heeft op dat moment het pistool afgepakt en de Duitser neergeschoten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Catherine Keyl in Op1 over haar boek en recente ontdekking over haar vaders oorlogsverhaal

Catherine Keyl werd vlak na de Tweede Wereldoorlog geboren en dat betekent dat ze veel van de oorlogsverhalen van haar vader meekrijgt in haar jeugd. Dat heeft ze nu gebundeld in een boek. Daarnaast ontdekt ze het échte oorlogsverhaal van haar vader pas recent: "De Duitsers vielen binnen in een vergadering en alleen mijn vader is ontkomen." Hij heeft op dat moment het pistool afgepakt en de Duitser neergeschoten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Catherine Keyl in Op1 over haar boek en recente ontdekking over haar vaders oorlogsverhaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier