Op1 gemist? Pieter Omtzigt maakt weinig vrienden in Den Haag door zijn werkwijze

Op1 gemist? Pieter Omtzigt maakt weinig vrienden in Den Haag door zijn werkwijze

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Pieter Omtzigt</em> maakt weinig vrienden in <em>Den Haag</em> door zijn werkwijze Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vice fractievoorzitter Pieter Omtzigt is de laatste weken veel in het nieuws gekomen vanwege zijn prominente rol in de bestrijding van de Toeslagenaffaire. Volgens Omtzigt maakt hij met zijn manier van werken geen vrienden in Den Haag. Pieter laat weten dat hij zich vaak eenzaam voelt tijdens het uitvoeren van zijn werk, toch heeft hij geen spijt en blijft hij doorgaan met het bestrijden van onrecht. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Pieter Omtzigt maakt weinig vrienden in Den Haag door zijn werkwijze

Vice fractievoorzitter Pieter Omtzigt is de laatste weken veel in het nieuws gekomen vanwege zijn prominente rol in de bestrijding van de Toeslagenaffaire. Volgens Omtzigt maakt hij met zijn manier van werken geen vrienden in Den Haag. Pieter laat weten dat hij zich vaak eenzaam voelt tijdens het uitvoeren van zijn werk, toch heeft hij geen spijt en blijft hij doorgaan met het bestrijden van onrecht.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Pieter Omtzigt maakt weinig vrienden in Den Haag door zijn werkwijze of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier