LuckyTV: NOS-gijzelnemer Tarik Z. roept dat alles nep is, van zijn pak tot zijn pistool

LuckyTV: NOS-gijzelnemer Tarik Z. roept dat alles nep is, van zijn pak tot zijn pistool

De NOS heeft aangifte gedaan tegen Tarik Z., de man die zes jaar geleden met een neppistool het NOS Journaal van acht uur kaapte. Nu is hij terug met een video waarin hij opnieuw dreigende taal uit. Koren op de molen van LuckyTV, dat er iets héél anders van maakt.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: NOS-gijzelnemer Tarik Z. roept dat alles nep is, van zijn pak tot zijn pistool De NOS heeft aangifte gedaan tegen Tarik Z., de man die zes jaar geleden met een neppistool het NOS Journaal van acht uur kaapte. Nu is hij terug met een video waarin hij opnieuw dreigende taal uit. Koren op de molen van LuckyTV, dat er iets héél anders van maakt. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Alles is nepIn zijn videoboodschap lijkt Z. vooral te ageren tegen het nepnieuws dat de NOS volgens hem verspreid. Dat is echter niet het enige dat nep is: "Mijn pak is nep, mijn pistool is nep. Mijn schoenen zijn nepleer. Goedklope laptop van Acer. Ook nep. Zelfs m'n bureau is nep." Tja, daarmee maak je als gijzelnemer natuurlijk niet zo'n beste indruk. Bekijk het fragment van LuckyTV hieronder. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Wopke Hoekstra vertelt Sven Kramer wat hij moet doen in schaatstraining Bekijk deze video » LuckyTV: hysterische uitzending Goedemorgen Nederland met lachend publiek Bekijk deze video » LuckyTV: heropening kappers lijkt wel een slechte pornofilm Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: NOS-gijzelnemer Tarik Z. roept dat alles nep is, van zijn pak tot zijn pistool

Alles is nep
In zijn videoboodschap lijkt Z. vooral te ageren tegen het nepnieuws dat de NOS volgens hem verspreid. Dat is echter niet het enige dat nep is: "Mijn pak is nep, mijn pistool is nep. Mijn schoenen zijn nepleer. Goedklope laptop van Acer. Ook nep. Zelfs m'n bureau is nep." Tja, daarmee maak je als gijzelnemer natuurlijk niet zo'n beste indruk.

Bekijk het fragment van LuckyTV hieronder. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: NOS-gijzelnemer Tarik Z. roept dat alles nep is, van zijn pak tot zijn pistool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier