Mensen bedolven onder ingestorte goudmijn Indonesië: bekijk de beelden

Mensen bedolven onder ingestorte goudmijn Indonesië: bekijk de beelden

Woensdagnacht zijn in Indonesië tientallen mensen bedolven onder een illegale goudmijn die is ingestort. Tot nu toe zijn er vijftien mensen die onder het puin lagen gered, er zijn drie lichamen gevonden van mensen die zijn overleden. Er wordt geschat dat ongeveer 23 mensen vastzaten in het puin. De grond van de mijn op het Indonesische eiland Sulawesi was niet stabiel genoeg, waardoor de houten constructie is ingestort.

Bekijk beelden van de ingestorte goudmijn in Indonesië in de AD-video hieronder.

Mensen bedolven onder <em>ingestorte goudmijn Indonesië</em>: bekijk de beelden Woensdagnacht zijn in Indonesië tientallen mensen bedolven onder een illegale goudmijn die is ingestort. Tot nu toe zijn er vijftien mensen die onder het puin lagen gered, er zijn drie lichamen gevonden van mensen die zijn overleden. Er wordt geschat dat ongeveer 23 mensen vastzaten in het puin. De grond van de mijn op het Indonesische eiland Sulawesi was niet stabiel genoeg, waardoor de houten constructie is ingestort. Bekijk beelden van de ingestorte goudmijn in Indonesië in de AD-video hieronder. Bizarre beelden: enorme slang valt door plafond in huis Bekijk deze video » Madrid na gasexplosie: bekijk beelden van de schade en het puinruimen Bekijk deze video »
Buitenland :
Mensen bedolven onder ingestorte goudmijn Indonesië: bekijk de beelden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mensen bedolven onder ingestorte goudmijn Indonesië: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier