Video: Horeca is het beu en opent 2 maart de terrassen: "De koek is op"

Video: Horeca is het beu en opent 2 maart de terrassen: "De koek is op"

Tientallen afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) roepen op om vanaf volgende week dinsdag (2 maart) de terrassen weer open te gooien.

Gebrek aan perspectief
Horecaondernemers zijn helemaal klaar met de coronamaatregelen en het gebrek aan perspectief. De ondernemers in de onderstaande video zijn het ook zat: "De koek is op." Eerder gooide een horeca-ondernemer zijn terras illegaal open.

Bekijk hieronder de AD-video over de terrassen die weer opengaan.

Video: <em>Horeca</em> is het beu en opent 2 maart de terrassen: &quot;De koek is op&quot; Tientallen afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) roepen op om vanaf volgende week dinsdag (2 maart) de terrassen weer open te gooien. Gebrek aan perspectiefHorecaondernemers zijn helemaal klaar met de coronamaatregelen en het gebrek aan perspectief. De ondernemers in de onderstaande video zijn het ook zat: "De koek is op." Eerder gooide een horeca-ondernemer zijn terras illegaal open. Bekijk hieronder de AD-video over de terrassen die weer opengaan. Bekijk ook EenVandaag: deze horeca-ondernemer gooide zijn terras illegaal open Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: horecaondernemers openen 2 maart terrassen, ondanks lockdown Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Horeca is het beu en opent 2 maart de terrassen: "De koek is op"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Horeca is het beu en opent 2 maart de terrassen: "De koek is op" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier