Zien: Leontien van Moorsel bloednerveus voor Marble Mania: "Ik heb zweethanden"

Zien: Leontien van Moorsel bloednerveus voor Marble Mania: "Ik heb zweethanden"

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vanavond (25 februari) kunnen we genieten van Marble Mania met de drie Olympisch kampioenen Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel. Bekijk een fragment van aflevering 6 hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Leontien van Moorsel</em> bloednerveus voor <em>Marble Mania</em>: &quot;Ik heb zweethanden&quot; Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vanavond (25 februari) kunnen we genieten van Marble Mania met de drie Olympisch kampioenen Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel. Bekijk een fragment van aflevering 6 hieronder. Lees verder onder de video. BloednerveusWinston Gerschtanowitz vraagt aan Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel of ze in spanning zijn voor Marble Mania. Leontien is bloednerveus, vertelt ze. Ook wil Winston weten hoe de spanning is voor een wedstrijd. Inge de Bruijn vertelt over de adrealine voor haar zwemwedstrijden. Ook Kjeld is altijd zenuwachtig of het nou een oefenwedstrijd is of een WK. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Donderdag in Marble Mania: Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel Bekijk deze video » Marble Mania: ‘knikkerkampioen’ Kjeld Nuis vindt Inge en Leontien geen concurrentie Bekijk deze video » Marble Mania: Kjeld Nuis neemt Winston Gerschtanowitz in de maling: "8 bananen!?" Bekijk deze video »

Bloednerveus
Winston Gerschtanowitz vraagt aan Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel of ze in spanning zijn voor Marble Mania. Leontien is bloednerveus, vertelt ze. Ook wil Winston weten hoe de spanning is voor een wedstrijd. Inge de Bruijn vertelt over de adrealine voor haar zwemwedstrijden. Ook Kjeld is altijd zenuwachtig of het nou een oefenwedstrijd is of een WK.

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Leontien van Moorsel bloednerveus voor Marble Mania: "Ik heb zweethanden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier