Lang Leve De Liefde: Sylvio maakt een pijnlijke grap over pruik Jolanda

Lang Leve De Liefde: Sylvio maakt een pijnlijke grap over pruik Jolanda

Jolanda vertelt in Lang Leve De Liefde openhartig over haar onzekerheid. Ze is niet blij met haar korte haar en draagt daarom een pruik. Ze vertelt haar date dat veel vrouwen haarstukken dragen. “Ja, met Carnaval!”, is de reactie van Sylvio, die niet goed lijkt te vallen bij Jolanda.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Sylvio maakt een pijnlijke grap over pruik Jolanda Jolanda vertelt in Lang Leve De Liefde openhartig over haar onzekerheid. Ze is niet blij met haar korte haar en draagt daarom een pruik. Ze vertelt haar date dat veel vrouwen haarstukken dragen. “Ja, met Carnaval!”, is de reactie van Sylvio, die niet goed lijkt te vallen bij Jolanda. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Floor vindt 'boks' van Dennis maar niks Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Sylvio houdt niet van kort haar: ‘Dat zit onder deze pruik!’ Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Sylvio maakt een pijnlijke grap over pruik Jolanda


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Sylvio maakt een pijnlijke grap over pruik Jolanda of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier