The Voice of Holland: Lucas van Roekel met ontroerende versie van Sandcastles

The Voice of Holland: Lucas van Roekel met ontroerende versie van Sandcastles

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lucas uit team Anouk werd gevraagd om meer emotie in het nummer 'Sandcastles' te gooien en dat hoef je de zanger maar één keer te zeggen. Hij trakteert ons op een ontroerende performance tijdens The Knockouts.

Lees verder onder de video.

<em>The Voice of Holland</em>: Lucas van Roekel met ontroerende versie van <em>Sandcastles</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Lucas uit team Anouk werd gevraagd om meer emotie in het nummer 'Sandcastles' te gooien en dat hoef je de zanger maar één keer te zeggen. Hij trakteert ons op een ontroerende performance tijdens The Knockouts. Lees verder onder de video. Laatste stoelLucas van Roekel uit team Anouk zingt een ontroerende versie van 'Sandcastles' van Beyoncé tijdens The Knockouts. Na The Voice kids is Lucas zich er nu bewust van dat hij echt naar de Liveshows wil. Zijn coach wilde meer emotie zien, dat heeft ze gekregen en dat zien ook de andere coaches. Anouk krijgt het moeilijk en wil het liefst een extra kandidaat meenemen naar de Liveshows. Wie krijgt de laatste stoel van team Anouk? Lucas krijgt de eer om de tweede stoel te vullen, maar dat gaat ten koste van Bram. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice of Holland: Lucas van Roekel met ontroerende versie van Sandcastles

Laatste stoel
Lucas van Roekel uit team Anouk zingt een ontroerende versie van 'Sandcastles' van Beyoncé tijdens The Knockouts. Na The Voice kids is Lucas zich er nu bewust van dat hij echt naar de Liveshows wil. Zijn coach wilde meer emotie zien, dat heeft ze gekregen en dat zien ook de andere coaches. Anouk krijgt het moeilijk en wil het liefst een extra kandidaat meenemen naar de Liveshows. Wie krijgt de laatste stoel van team Anouk? Lucas krijgt de eer om de tweede stoel te vullen, maar dat gaat ten koste van Bram.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice of Holland: Lucas van Roekel met ontroerende versie van Sandcastles of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier