Op1: wat zijn de hoogtepunten van het Radio 1 Verkiezingsdebat?

Op1: wat zijn de hoogtepunten van het Radio 1 Verkiezingsdebat?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em>: wat zijn de hoogtepunten van het <em>Radio 1 Verkiezingsdebat</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Vandaag was het Radio 1 Verkiezingsdebat. Politiek commentatoren Xander van der Wulp en Marleen de Rooy zijn te gast om te praten over de hoogtepunten. Is er al sprake van een gamechanger? Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: wat zijn de hoogtepunten van het Radio 1 Verkiezingsdebat?

Vandaag was het Radio 1 Verkiezingsdebat. Politiek commentatoren Xander van der Wulp en Marleen de Rooy zijn te gast om te praten over de hoogtepunten. Is er al sprake van een gamechanger?

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: wat zijn de hoogtepunten van het Radio 1 Verkiezingsdebat? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier