Een jaar coronacrisis: bekijk een terugblik op dit bizarre jaar

Een jaar coronacrisis: bekijk een terugblik op dit bizarre jaar

Het is alweer een jaar geleden dat de eerste persoon met een coronabesmetting werd ontdekt in Nederland. Waarschijnlijk had niemand toen kunnen vermoeden dat het een jaar zou worden met lockdowns, zware maatregelen, blunders en zo veel meer. De Telegraaf heeft in de video hieronder een overzicht gemaakt van een jaar coronacrisis.

Een jaar <em>coronacrisis</em>: bekijk een terugblik op dit bizarre jaar Het is alweer een jaar geleden dat de eerste persoon met een coronabesmetting werd ontdekt in Nederland. Waarschijnlijk had niemand toen kunnen vermoeden dat het een jaar zou worden met lockdowns, zware maatregelen, blunders en zo veel meer. De Telegraaf heeft in de video hieronder een overzicht gemaakt van een jaar coronacrisis. Video: Ab Osterhaus over wat mooie weer met het coronavirus doet Bekijk deze video » Ruzie Hugo de Jonge en Wybren van Haga (FVD): 'Nepnieuws verspreiden is gevaarlijk!' Bekijk deze video »
Nieuws :
Een jaar coronacrisis: bekijk een terugblik op dit bizarre jaar


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Een jaar coronacrisis: bekijk een terugblik op dit bizarre jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV