IJsmeesters: Een Koud Kunstje: lied Frans Duijts verpest door kettingzaag

IJsmeesters: Een Koud Kunstje: lied Frans Duijts verpest door kettingzaag

Onder anderen zanger Frans Duijts kwam vrijdag langs in de aflevering van IJsmeesters: Een Koud Kunstje. Hij is druk bezig met een ijssculptuur, als hij ondertussen gezellig een partijtje begint te zingen. Maar niet elke deelnemer is hiervan onder de indruk, zijn lied wordt dan ook ruw onderbroken door een kettingzaag

Bekijk het fragment van IJsmeesters: Een Koud Kunstje in de video hieronder.

IJsmeesters: Een Koud Kunstje is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van IJsmeesters: Een Koud Kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>IJsmeesters: Een Koud Kunstje</em>: lied Frans Duijts verpest door kettingzaag Onder anderen zanger Frans Duijts kwam vrijdag langs in de aflevering van IJsmeesters: Een Koud Kunstje. Hij is druk bezig met een ijssculptuur, als hij ondertussen gezellig een partijtje begint te zingen. Maar niet elke deelnemer is hiervan onder de indruk, zijn lied wordt dan ook ruw onderbroken door een kettingzaag Bekijk het fragment van IJsmeesters: Een Koud Kunstje in de video hieronder. IJsmeesters: Een Koud Kunstje is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van IJsmeesters: Een Koud Kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. IJsmeesters: Een Koud Kunstje: stress en lichte paniek bij kunstenaars door tijdsdruk Bekijk deze video » IJsmeesters: Een Koud Kunstje: bekijk ijssculpturen van wereldsterren Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV