Zondag met Lubach gemist? Lubach is klaar met onverkiesbare lijstduwers

Zondag met Lubach gemist? Lubach is klaar met onverkiesbare lijstduwers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 28 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Lubach is klaar met onverkiesbare lijstduwers Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 28 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Er is iets raars aan de hand met lijstduwers, en Lubach snapt er helemaal niets van. Hij pleit dan ook voor een waarschuwing bij de lijstduwers: "Schijtlijsters, niet beter dan Albert Verlinde!" Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Video: Zondag met Lubach vanavond te zien op NPO3 Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Lubach is klaar met onverkiesbare lijstduwers

Er is iets raars aan de hand met lijstduwers, en Lubach snapt er helemaal niets van. Hij pleit dan ook voor een waarschuwing bij de lijstduwers: "Schijtlijsters, niet beter dan Albert Verlinde!"

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Lubach is klaar met onverkiesbare lijstduwers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier