Zondag met Lubach gemist? KNVB licht spelers voor over WK in Qatar

Zondag met Lubach gemist? KNVB licht spelers voor over WK in Qatar

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 28 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? KNVB licht spelers voor over WK in Qatar Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 28 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Over drie weken beginnen we aan de kwalificatie voor het WK in Qatar en de KNVB is nu volop bezig met het factchecken van de sterftecijfers. Ze willen ook de spelers goed voorlichten over het WK, en daarom hebben ze een voorlichtingsfilmpje gemaakt. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Video: Zondag met Lubach vanavond te zien op NPO3 Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? KNVB licht spelers voor over WK in Qatar

Over drie weken beginnen we aan de kwalificatie voor het WK in Qatar en de KNVB is nu volop bezig met het factchecken van de sterftecijfers. Ze willen ook de spelers goed voorlichten over het WK, en daarom hebben ze een voorlichtingsfilmpje gemaakt.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? KNVB licht spelers voor over WK in Qatar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier