Jort Kelder: "Mark Rutte was zenuwachtig voor RTL Verkiezingsdebat"

Jort Kelder: "Mark Rutte was zenuwachtig voor RTL Verkiezingsdebat"

Jort Kelder vertelde zondagavond aan Eva Jinek dat zijn goede vriend Mark Rutte nog altijd zenuwachtig is voor grote tv-debatten: "Dat verbaasde me. Ik vroeg hem dat twee weken geleden en hij zei dat hij toch gespannen was daarover."

'Je ziet het niet'
Ook wanneer de premier de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer doet is hij dat: "Maar je ziet het niet", aldus Kelder. Bekijk het fragment van de nabeschouwing van het RTL Verkiezingsdebat hieronder.

Jort Kelder: &quot;Mark Rutte was zenuwachtig voor <em>RTL Verkiezingsdebat</em>&quot; Jort Kelder vertelde zondagavond aan Eva Jinek dat zijn goede vriend Mark Rutte nog altijd zenuwachtig is voor grote tv-debatten: "Dat verbaasde me. Ik vroeg hem dat twee weken geleden en hij zei dat hij toch gespannen was daarover." 'Je ziet het niet'Ook wanneer de premier de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer doet is hij dat: "Maar je ziet het niet", aldus Kelder. Bekijk het fragment van de nabeschouwing van het RTL Verkiezingsdebat hieronder. Je kunt het hele RTL Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Verkiezingsdebat: Mark Rutte is tegen voorrang voor 'normale zorg' Bekijk deze video » RTL Verkiezingsdebat gemist? Bekijk debat tussen slachtoffer toeslagenaffaire en Mark Rutte Bekijk deze video »
TV :
Jort Kelder: "Mark Rutte was zenuwachtig voor RTL Verkiezingsdebat"

Je kunt het hele RTL Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder: "Mark Rutte was zenuwachtig voor RTL Verkiezingsdebat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier