Chateau Meiland start maandag: koe knuffelen en gedoe met gemeente

Chateau Meiland start maandag: koe knuffelen en gedoe met gemeente

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Vanavond start alweer het vijfde seizoen van Chateau Meiland en dat belooft weer veel heerlijke tv-momenten. De hoofdrolspelers blikken alvast vooruit: "Ik vond het koe knuffelen heel erg leuk", vertelt Maxime. Martien lijkt daar ook van te hebben genoten, als we de eerste hilarische beelden mogen geloven.

Weg uit Hengelo
Ook zien we dit seizoen dat Martien geen carrière als hovenier ambieert en hoe hij van een kabelbaan afgaat. Daarnaast is er aandacht voor de gedwongen verhuizing uit Hengelo: "Je ziet ook het hele gedoe met de gemeente maar dat hoort erbij." Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

<em>Chateau Meiland</em> start maandag: koe knuffelen en <em>gedoe</em> met gemeente Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Vanavond start alweer het vijfde seizoen van Chateau Meiland en dat belooft weer veel heerlijke tv-momenten. De hoofdrolspelers blikken alvast vooruit: "Ik vond het koe knuffelen heel erg leuk", vertelt Maxime. Martien lijkt daar ook van te hebben genoten, als we de eerste hilarische beelden mogen geloven. Weg uit HengeloOok zien we dit seizoen dat Martien geen carrière als hovenier ambieert en hoe hij van een kabelbaan afgaat. Daarnaast is er aandacht voor de gedwongen verhuizing uit Hengelo: "Je ziet ook het hele gedoe met de gemeente maar dat hoort erbij." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Chateau Meiland start maandag: koe knuffelen en gedoe met gemeente

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland start maandag: koe knuffelen en gedoe met gemeente of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier