De Vooravond lanceert 'De Zweefmeter': op welke partij stem jij?

De Vooravond lanceert 'De Zweefmeter': op welke partij stem jij?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> lanceert 'De Zweefmeter': op welke partij stem jij? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Vooravond lanceert een app die jou helpt om te stemmen: ‘De Zweefmeter’. Door middel van steeds nieuwe stellingen weet jij straks in het stemhokje wat je moet kiezen. De eerste stelling gaat over meer vrijheid voor jongeren dan voor ouderen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond lanceert 'De Zweefmeter': op welke partij stem jij?

De Vooravond lanceert een app die jou helpt om te stemmen: ‘De Zweefmeter’. Door middel van steeds nieuwe stellingen weet jij straks in het stemhokje wat je moet kiezen. De eerste stelling gaat over meer vrijheid voor jongeren dan voor ouderen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond lanceert 'De Zweefmeter': op welke partij stem jij? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV