Uitstel Van Executie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Uitstel Van Executie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Uitstel Van Executie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van Executie, waarin mensen worden geholpen die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht. Elke maandag om 20:30 uur op RTL 4. VeilinghamerMartijn Krabbé en zijn team met een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach zetten alles op alles om deze mensen weer licht in die donkere tunnel te bieden. Ze worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade. OnverkoopbaarIn de eerste aflevering van dit seizoen het verhaal van Mariska, die drie jaar na de scheiding van haar man, Robin, nog steeds vastzit aan haar koopwoning die door verschillende makelaars onverkoopbaar is verklaard. Door haar burn-out kan zij onmogelijk nog voor de dubbele lasten opdraaien. OpknappenHaar schoonmoeder heeft uit noodzaak de hypotheeklasten overgenomen. Maar voor hoelang? Lukt het Martijn en zijn team om de onverkoopbare woning op te knappen en te verkopen? De Perfecte Verbouwing: ‘Poppenhuis is grote-mensen-huis geworden’ Bekijk deze video » Video: Haagse krakers weigeren pand te verlaten en gooien rotte eieren Bekijk deze video »
Uitzending :
Uitstel Van Executie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van Executie, waarin mensen worden geholpen die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht. Elke maandag om 20:30 uur op RTL 4.

Veilinghamer
Martijn Krabbé en zijn team met een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach zetten alles op alles om deze mensen weer licht in die donkere tunnel te bieden. Ze worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade.

Onverkoopbaar
In de eerste aflevering van dit seizoen het verhaal van Mariska, die drie jaar na de scheiding van haar man, Robin, nog steeds vastzit aan haar koopwoning die door verschillende makelaars onverkoopbaar is verklaard. Door haar burn-out kan zij onmogelijk nog voor de dubbele lasten opdraaien.

Opknappen
Haar schoonmoeder heeft uit noodzaak de hypotheeklasten overgenomen. Maar voor hoelang? Lukt het Martijn en zijn team om de onverkoopbare woning op te knappen en te verkopen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Uitstel van Executie

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Uitstel Van Executie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier