Op1: hoe gaat CU-leider Gert-Jan Segers het vertrouwen van burgers herwinnen?

Op1: hoe gaat CU-leider Gert-Jan Segers het vertrouwen van burgers herwinnen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: hoe gaat CU-leider Gert-Jan Segers het vertrouwen van burgers herwinnen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Nederlanders hebben steeds minder vertrouwen in de overheid. Dat komt door de coronacrisis, maar nog meer door de toeslagenaffaire en de klimaatcrisis. Hoe gaat Gert-Jan Segers het vertrouwen van de burger herwinnen? Bij Op1 praat hij over visie en ideologie, en zijn droom voor de volgende generatie. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: hoe gaat CU-leider Gert-Jan Segers het vertrouwen van burgers herwinnen?

Nederlanders hebben steeds minder vertrouwen in de overheid. Dat komt door de coronacrisis, maar nog meer door de toeslagenaffaire en de klimaatcrisis. Hoe gaat Gert-Jan Segers het vertrouwen van de burger herwinnen? Bij Op1 praat hij over visie en ideologie, en zijn droom voor de volgende generatie.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: hoe gaat CU-leider Gert-Jan Segers het vertrouwen van burgers herwinnen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier