Jinek gemist? Tatum Dagelet en Tim Akkerman over de impact van een scheiding

Jinek gemist? Tatum Dagelet en Tim Akkerman over de impact van een scheiding

Tim Akkerman is binnenkort te zien in het programma Van Vader naar Moeder, waarin zijn kinderen met presentatrice Tatum Dagelet praten over de impact van de scheding van hun ouders. Hoe was dat voor de zanger? "Het is heel spannend maar we hadden het vertrouwen dat onze kinderen dat op een mooie en eerlijke manier zouden doen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Tatum Dagelet en Tim Akkerman over de impact van een scheiding Tim Akkerman is binnenkort te zien in het programma Van Vader naar Moeder, waarin zijn kinderen met presentatrice Tatum Dagelet praten over de impact van de scheding van hun ouders. Hoe was dat voor de zanger? "Het is heel spannend maar we hadden het vertrouwen dat onze kinderen dat op een mooie en eerlijke manier zouden doen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Van Vader naar Moeder is iedere dinsdag om 17:35 uur te zien op NPO3. Je kunt iedere aflevering van Van Vader naar Moeder terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Tatum Dagelet en Tim Akkerman over de impact van een scheiding

Van Vader naar Moeder is iedere dinsdag om 17:35 uur te zien op NPO3. Je kunt iedere aflevering van Van Vader naar Moeder terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Tatum Dagelet en Tim Akkerman over de impact van een scheiding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier