Shownieuws: Patty Brard over ziekenhuisopname Kim-Lian van der Meij

Shownieuws: Patty Brard over ziekenhuisopname Kim-Lian van der Meij

SBS-presentatrice Kim-Lian van der Meij ligt in een Zweeds ziekenhuis met een nierbekkenontsteking. "Ons kwam ter ore dat ze een reis naar Nederland moest afzeggen vanwege de opname", vertelde Patty Brard maandagavond in Shownieuws. Hoe is het nu met haar? "Ze heeft gezegd dat het goed met haar gaat en dat ze geen corona heeft. Ze kan alleen geen bezoekers ontvangen maar als alles goed gaat mag ze donderdag weer naar huis." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Daaronder vind je een Instagrampost van Van der Meij vanuit het ziekenhuis.

Shownieuws: <em>Patty Brard</em> over ziekenhuisopname Kim-Lian van der Meij SBS-presentatrice Kim-Lian van der Meij ligt in een Zweeds ziekenhuis met een nierbekkenontsteking. "Ons kwam ter ore dat ze een reis naar Nederland moest afzeggen vanwege de opname", vertelde Patty Brard maandagavond in Shownieuws. Hoe is het nu met haar? "Ze heeft gezegd dat het goed met haar gaat en dat ze geen corona heeft. Ze kan alleen geen bezoekers ontvangen maar als alles goed gaat mag ze donderdag weer naar huis." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Daaronder vind je een Instagrampost van Van der Meij vanuit het ziekenhuis. View this post on Instagram A post shared by Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) Bekijk ook Zien: Kim-Lian van der Meij blij met reacties op Beste Zangers (video) Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: Patty Brard over ziekenhuisopname Kim-Lian van der Meij


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Patty Brard over ziekenhuisopname Kim-Lian van der Meij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier