Trailer: Actiefilm Close Range dinsdag te zien bij RTL 7

Trailer: Actiefilm Close Range dinsdag te zien bij RTL 7

Een ex-militair neemt het in zijn eentje op tegen een drugskartel om zijn nichtje te redden. Het drugskartel van Fernando Garcia (Tony Perez) ontvoert Hailey Reynolds (Madison Lawlor). Dat is niet echt een goed idee: Hailey is het nichtje van ex-militair Colton MacReady (Scott Adkins). Hij gaat er in Close Range in zijn eentje voor zorgen dat Hailey weer veilig thuiskomt.

Bekijk hieronder de trailer van Close Range. Close Range is dinsdag 2 maart om 22:12 uur te zien bij RTL 7.

Trailer: Actiefilm <em>Close Range</em> dinsdag te zien bij <em>RTL 7</em> Een ex-militair neemt het in zijn eentje op tegen een drugskartel om zijn nichtje te redden. Het drugskartel van Fernando Garcia (Tony Perez) ontvoert Hailey Reynolds (Madison Lawlor). Dat is niet echt een goed idee: Hailey is het nichtje van ex-militair Colton MacReady (Scott Adkins). Hij gaat er in Close Range in zijn eentje voor zorgen dat Hailey weer veilig thuiskomt. Bekijk hieronder de trailer van Close Range. Close Range is dinsdag 2 maart om 22:12 uur te zien bij RTL 7. Bekijk ook Trailer: Film Caught by a Wave vanaf 26 februari te zien bij Netflix Bekijk deze video » Bekijk officiële trailer Disneyfilm Luca Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm Close Range dinsdag te zien bij RTL 7


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm Close Range dinsdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV