Mark Rutte schrikt van vraag De Telegraaf: gaat dit over het huwelijk? (video)

Mark Rutte schrikt van vraag De Telegraaf: gaat dit over het huwelijk? (video)

Op maandag 8 maart verschijnt de traditionele Verkiezingskrant van De Telegraaf, waarin de politieke partijen allemaal een bijdrage mogen leveren. Pim Sedee ging ook op bezoek bij Mark Rutte, die schrok van een vraag van de journalist. "Ik dacht het huwelijk!"

Lees verder onder de video.

<em>Mark Rutte</em> schrikt van vraag <em>De Telegraaf</em>: gaat dit over het huwelijk? (video) Op maandag 8 maart verschijnt de traditionele Verkiezingskrant van De Telegraaf, waarin de politieke partijen allemaal een bijdrage mogen leveren. Pim Sedee ging ook op bezoek bij Mark Rutte, die schrok van een vraag van de journalist. "Ik dacht het huwelijk!" Lees verder onder de video. MisverstandWaar het misverstand precies vandaan komt is onduidelijk, want Sedee vraagt Rutte alleen of hij na zo'n lange tijd als premier niet een keer behoefte heeft aan iets anders - zoals "een jaar op de boot weg". In hun gesprek uit Rutte ook nogmaals felle kritiek op Geert Wilders e de PVV, die in 2012 wegliepen toen het te heet onder de voeten werd. Als kers op de taart deelt hij een sneer uit: "Ook om de linkse oppositie een beetje te treiteren moeten we iets met kernenergie." Bekijk het gesprek van Pim Sedee met Mark Rutte hierboven. Bekijk ook RTL Verkiezingsdebat gemist? Bekijk debat tussen slachtoffer toeslagenaffaire en Mark Rutte Bekijk deze video » Mark Rutte bij Tijd voor MAX: "Ik mis geen partner" Bekijk deze video » LuckyTV doet verslag van RTL Verkiezingsdebat en flipt bij Mark Rutte Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte schrikt van vraag De Telegraaf: gaat dit over het huwelijk? (video)

Misverstand
Waar het misverstand precies vandaan komt is onduidelijk, want Sedee vraagt Rutte alleen of hij na zo'n lange tijd als premier niet een keer behoefte heeft aan iets anders - zoals "een jaar op de boot weg". In hun gesprek uit Rutte ook nogmaals felle kritiek op Geert Wilders e de PVV, die in 2012 wegliepen toen het te heet onder de voeten werd. Als kers op de taart deelt hij een sneer uit: "Ook om de linkse oppositie een beetje te treiteren moeten we iets met kernenergie."

Bekijk het gesprek van Pim Sedee met Mark Rutte hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte schrikt van vraag De Telegraaf: gaat dit over het huwelijk? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier