Video: Guido Weijers boos om uitspraak Hugo de Jonge: "Ik ben over de pis"

Video: Guido Weijers boos om uitspraak Hugo de Jonge: "Ik ben over de pis"

Guido Weijers kreeg anderhalve week geleden de eer om het podium weer te betreden. Dit testevenement was een succes en er zijn geen besmettingen geconstateerd. Daarbij hoort een kleine kanttekening: niet iedereen heeft zich laten testen, maar 80% van de bezoekers. Hugo de Jonge vindt het onderzoek niet waterdicht.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Guido Weijers</em> boos om uitspraak <em>Hugo de Jonge</em>: &quot;Ik ben over de pis&quot; Guido Weijers kreeg anderhalve week geleden de eer om het podium weer te betreden. Dit testevenement was een succes en er zijn geen besmettingen geconstateerd. Daarbij hoort een kleine kanttekening: niet iedereen heeft zich laten testen, maar 80% van de bezoekers. Hugo de Jonge vindt het onderzoek niet waterdicht. Tekst gaat verder onder de video. Over de pisCorona-minister Hugo de Jonge vindt de test van Guido Weijers niet helemaal kloppen: "Je mist toch 20%." Guido Weijers is echter niet blij met die uitspraak van de Jonge en maakt zich er boos over: "Ik ben over de pis." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Guido Weijers boos om uitspraak Hugo de Jonge: "Ik ben over de pis"

Over de pis
Corona-minister Hugo de Jonge vindt de test van Guido Weijers niet helemaal kloppen: "Je mist toch 20%." Guido Weijers is echter niet blij met die uitspraak van de Jonge en maakt zich er boos over: "Ik ben over de pis."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Guido Weijers boos om uitspraak Hugo de Jonge: "Ik ben over de pis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier