Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet clasht met Maaike Timmerman

Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet clasht met Maaike Timmerman

Draagt Thierry Baudet bij aan polarisatie door het NOS Journaal 'fake news' te noemen, vraagt WNL-presentatrice Maaike Timmerman zich af. "Wij hebben als programma afstand van die uitspraak genomen." Baudet reageert cynisch: "Goed hoor, heel goed van je."

'NOS is vooringenomen'
Timmerman vraagt zich af waarom hij daar zo lacherig over doet: er worden namelijk NOS-journalisten bedreigd en belaagd. "Dat is op elke manier te verwerpen en natuurlijk totaal belachelijk", reageert de voorman van Forum voor Democratie. Wel maakt hij nog even duidelijk: "Als ik zeg dat de NOS en NPO vooringenomen zijn en altijd maar dezelfde verhalen vertellen mag dat nooit als een oproep tot geweld worden opgevat." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Thierry Baudet clasht met Maaike Timmerman Draagt Thierry Baudet bij aan polarisatie door het NOS Journaal 'fake news' te noemen, vraagt WNL-presentatrice Maaike Timmerman zich af. "Wij hebben als programma afstand van die uitspraak genomen." Baudet reageert cynisch: "Goed hoor, heel goed van je." 'NOS is vooringenomen'Timmerman vraagt zich af waarom hij daar zo lacherig over doet: er worden namelijk NOS-journalisten bedreigd en belaagd. "Dat is op elke manier te verwerpen en natuurlijk totaal belachelijk", reageert de voorman van Forum voor Democratie. Wel maakt hij nog even duidelijk: "Als ik zeg dat de NOS en NPO vooringenomen zijn en altijd maar dezelfde verhalen vertellen mag dat nooit als een oproep tot geweld worden opgevat." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Thierry Baudet: "Ik wil naar de maan" (video) Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet clasht met Maaike Timmerman


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet clasht met Maaike Timmerman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier