Koffietijd: Mark Rutte doet allereerste coronatest

Koffietijd: Mark Rutte doet allereerste coronatest

Koffietijd had woensdag een bijzondere primeur: Mark Rutte heeft namelijk speciaal voor dat programma zijn allereerste coronatest gedaan. Hoe was dat? "Geweldig!", reageert hij, met een enigszins cynisch lachje.

'Nooit klachten gehad'
Waarom deed de premier eigenlijk niet eerder een test? "Ik heb nog nooit klachten gehad en daardoor nooit een coronatest hoeven doen." Rutte had gehoopt dat er geen staaf in zijn neus hoefde maar dat liep even anders: "Ze zijn eerst gaan proberen om bloed te prikken maar er kwam te weinig bloed uit dus toen is er toch zo'n ding in gegaan." Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder.

Koffietijd: Mark Rutte doet allereerste <em>coronatest</em> Koffietijd had woensdag een bijzondere primeur: Mark Rutte heeft namelijk speciaal voor dat programma zijn allereerste coronatest gedaan. Hoe was dat? "Geweldig!", reageert hij, met een enigszins cynisch lachje. 'Nooit klachten gehad'Waarom deed de premier eigenlijk niet eerder een test? "Ik heb nog nooit klachten gehad en daardoor nooit een coronatest hoeven doen." Rutte had gehoopt dat er geen staaf in zijn neus hoefde maar dat liep even anders: "Ze zijn eerst gaan proberen om bloed te prikken maar er kwam te weinig bloed uit dus toen is er toch zo'n ding in gegaan." Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet clasht met Maaike Timmerman Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Mark Rutte doet allereerste coronatest


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Mark Rutte doet allereerste coronatest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier