Forum voor Democratie Ralf Dekker over gasvrij Nederland: "Plannen die niemand verder brengen"

Forum voor Democratie Ralf Dekker over gasvrij Nederland: "Plannen die niemand verder brengen"

Het kabinet wil dat in 2050 alle woningen in Nederland gasvrij zijn. Het doel is om daarmee de CO₂-uitstoot te verlagen en de provincie Groningen te ontlasten.

40.000 euro
Afgelopen week becijferde het Economische Instituut voor de Bouw (EIB) dat het een gemiddelde investering vergt van 40.000 euro per woning om een huis van het gas te halen. "Dus dat zijn plannen die niemand verder brengen en Nederland in feite achterop brengen waar we voorop lopen nu", concludeert kandidaat-Kamerlid voor Forum voor Democratie Ralf Dekker.

Bekijk hieronder het WNL-fragment over een gasvrij Nederland.

Forum voor Democratie <em>Ralf Dekker</em> over gasvrij Nederland: &quot;Plannen die niemand verder brengen&quot; Het kabinet wil dat in 2050 alle woningen in Nederland gasvrij zijn. Het doel is om daarmee de CO₂-uitstoot te verlagen en de provincie Groningen te ontlasten. 40.000 euroAfgelopen week becijferde het Economische Instituut voor de Bouw (EIB) dat het een gemiddelde investering vergt van 40.000 euro per woning om een huis van het gas te halen. "Dus dat zijn plannen die niemand verder brengen en Nederland in feite achterop brengen waar we voorop lopen nu", concludeert kandidaat-Kamerlid voor Forum voor Democratie Ralf Dekker. Bekijk hieronder het WNL-fragment over een gasvrij Nederland. Bekijk ook Zien: flinke confrontatie tussen Hugo de Jonge en Wybren van Haga Bekijk deze video » Thierry Baudet in Nieuwsuur: "Hoe meer zetels, hoe minder windmolens" Bekijk deze video »
TV :
Forum voor Democratie Ralf Dekker over gasvrij Nederland: "Plannen die niemand verder brengen"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Forum voor Democratie Ralf Dekker over gasvrij Nederland: "Plannen die niemand verder brengen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier