EenVandaag: leven met corona zal de norm worden

EenVandaag: leven met corona zal de norm worden

Steeds meer experts gaan er vanuit dat we het coronavirus nooit meer kwijtraken. Maar wat betekent dat: leren leven met corona? Zo'n grote druk op de zorg zoals in de eerste golf zal te voorkomen zijn door vaccins, maar dit betekent niet dat corona volledig zal verdwijnen. "Het is een utopie om het virus uit te roeien met vaccins", zegt viroloog Rogier Sanders van het Amsterdam UMC.

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em>: leven met corona zal de norm worden Steeds meer experts gaan er vanuit dat we het coronavirus nooit meer kwijtraken. Maar wat betekent dat: leren leven met corona? Zo'n grote druk op de zorg zoals in de eerste golf zal te voorkomen zijn door vaccins, maar dit betekent niet dat corona volledig zal verdwijnen. "Het is een utopie om het virus uit te roeien met vaccins", zegt viroloog Rogier Sanders van het Amsterdam UMC. Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook EenVandaag: horeca-ondernemers openen dinsdag hun terrassen Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: leven met corona zal de norm worden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: leven met corona zal de norm worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier