Jesse Klaver over zijn carrière vóór de politiek in De Vooravond

Jesse Klaver over zijn carrière vóór de politiek in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Jesse Klaver over zijn carrière vóór de politiek in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jesse Klaver vertelt over een van zijn eerste baantjes, waar hij ontzettend hard heeft leren werken. In de toko van zijn neef in Etteleur heeft hij van zijn 13e tot zijn 18e gewerkt. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jesse Klaver over zijn carrière vóór de politiek in De Vooravond

Jesse Klaver vertelt over een van zijn eerste baantjes, waar hij ontzettend hard heeft leren werken. In de toko van zijn neef in Etteleur heeft hij van zijn 13e tot zijn 18e gewerkt.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jesse Klaver over zijn carrière vóór de politiek in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier