Bekijk hier het The Voice of Holland 5G concert

Bekijk hier het The Voice of Holland 5G concert

Donderdag 4 maart gebeurt er iets bijzonders bij The Voice of Holland, het is een wereldprimeur! De acht liveshowtalenten treden namelijk op in Ahoy Rotterdam. Niet een ‘gewoon’ concert, maar een uniek concert op afstand! De talenten worden ondersteund door de band, maar de bandleden zitten op verschillende locaties in heel Nederland. Via het 5G netwerk van T-Mobile maken zij samen muziek.

Wanneer?
Het 5G-concert van T-Mobile en The Voice of Holland is donderdagavond om 20.00 uur te zien via RTL.nl/thevoice en de sociale media kanalen van T-Mobile en The Voice of Holland.

Bekijk hieronder via het YouTube-kanaal van TVOH het concert.

Bekijk hier het <em>The Voice of Holland 5G concert</em> Donderdag 4 maart gebeurt er iets bijzonders bij The Voice of Holland, het is een wereldprimeur! De acht liveshowtalenten treden namelijk op in Ahoy Rotterdam. Niet een ‘gewoon’ concert, maar een uniek concert op afstand! De talenten worden ondersteund door de band, maar de bandleden zitten op verschillende locaties in heel Nederland. Via het 5G netwerk van T-Mobile maken zij samen muziek. Wanneer?Het 5G-concert van T-Mobile en The Voice of Holland is donderdagavond om 20.00 uur te zien via RTL.nl/thevoice en de sociale media kanalen van T-Mobile en The Voice of Holland. Bekijk hieronder via het YouTube-kanaal van TVOH het concert. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Afvaller Sezina na kritiek op Voice-coach Waylon: "Ik hoop dat 'ie mij niet loslaat" Bekijk deze video » Bekijk hier de derde aflevering van The Voice of Holland Ontbijtsessies Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk hier het The Voice of Holland 5G concert

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier het The Voice of Holland 5G concert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier