Bekijk trailer Beck seizoen 8 (vanaf zaterdag 6 maart te zien op NPO 3)

Bekijk trailer Beck seizoen 8 (vanaf zaterdag 6 maart te zien op NPO 3)

Vanaf zaterdag 6 maart is het achtste seizoen van de succesvolle detectivereeks Beck te zien op NPO 3. In het nieuwe seizoen stuiten de briljante inspecteur Beck en zijn team op het levenloze lichaam van de zeventienjarige Sandor Mokhtar. Het team komt in actie en het onderzoek leidt ze naar een narcotica-netwerk...

Bekijk de trailer van Beck seizoen 8 hieronder.

Het achtste seizoen van Beck is vanaf zaterdag 6 maart wekelijks om 20.25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Beck terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk trailer <em>Beck</em> seizoen 8 (vanaf zaterdag 6 maart te zien op NPO 3) Vanaf zaterdag 6 maart is het achtste seizoen van de succesvolle detectivereeks Beck te zien op NPO 3. In het nieuwe seizoen stuiten de briljante inspecteur Beck en zijn team op het levenloze lichaam van de zeventienjarige Sandor Mokhtar. Het team komt in actie en het onderzoek leidt ze naar een narcotica-netwerk... Bekijk de trailer van Beck seizoen 8 hieronder. Het achtste seizoen van Beck is vanaf zaterdag 6 maart wekelijks om 20.25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Beck terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk trailer Secret Bridesmaids' Business (vanaf 3 maart te zien op Net5) Bekijk deze video » Bekijk trailer van misdaadserie The Serpent op Netflix Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer Beck seizoen 8 (vanaf zaterdag 6 maart te zien op NPO 3)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV