Big Brother: Mike blikt terug met blij gevoel: 'Nergens spijt van'

Big Brother: Mike blikt terug met blij gevoel: 'Nergens spijt van'

De stemmen zijn geteld, en Mike heeft het huis van Big Brother moeten verlaten. Hij kijkt met een blij gevoel terug op zijn tijd in het realityprogramma. “Ik heb op zich nergens spijt van. Ik weet dat ik het spel hard heb gespeeld, maar ik heb het wel altijd eerlijk gespeeld.”

Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Mike blikt terug met blij gevoel: 'Nergens spijt van' De stemmen zijn geteld, en Mike heeft het huis van Big Brother moeten verlaten. Hij kijkt met een blij gevoel terug op zijn tijd in het realityprogramma. “Ik heb op zich nergens spijt van. Ik weet dat ik het spel hard heb gespeeld, maar ik heb het wel altijd eerlijk gespeeld.” Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: bewoners hebben meer dan 41.000 euro verdiend voor de pot Bekijk deze video » Big Brother: vrouwen verwennen de mannen na hereniging voor geheime opdracht Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Mike blikt terug met blij gevoel: 'Nergens spijt van' of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier