Angela de Jong vindt Het Zaad Van Karbaat 'bijna schizofrene documentaire'

Angela de Jong vindt Het Zaad Van Karbaat 'bijna schizofrene documentaire'

Angela de Jong heeft zoals gewoonlijk weer heel veel televisie gekeken afgelopen week. Ze worstelde zich door alle programma’s met de lijsttrekkers heen, maar er was nog veel meer.

Lees verder onder de video.

Angela de Jong vindt <em>Het Zaad Van Karbaat</em> 'bijna schizofrene documentaire' Angela de Jong heeft zoals gewoonlijk weer heel veel televisie gekeken afgelopen week. Ze worstelde zich door alle programma’s met de lijsttrekkers heen, maar er was nog veel meer. Lees verder onder de video. Angela de Jong geeft Ik Geloof In Mij als tipZo is de tv-recensente onder de indruk van Jojanneke Uit De Prostitutie. Maar ze heeft ook gekeken naar de docuserie Het Zaad Van Karbaat. "Het is bijna een schizofrene documentaire, omdat de inhoud misselijkmakend is, maar de vorm juist van grote schoonheid", schrijft ze in haar column. Ook geeft ze Ik Geloof In Mij als tip. Bekijk het verhaal van Angela de Jong over de afgelopen televisieweek in de AD-video hierboven. De driedelige docuserie Het zaad van Karbaat is sinds maandag 1 maart wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Het zaad van Karbaat terugkijken bij Gids.tv. De Vooravond gemist? Moniek heeft haar vader Jan Karbaat opgezocht Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Documentairemaker Miriam Guttmann over 'Zaad van Karbaat' Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong vindt Het Zaad Van Karbaat 'bijna schizofrene documentaire'

Angela de Jong geeft Ik Geloof In Mij als tip
Zo is de tv-recensente onder de indruk van Jojanneke Uit De Prostitutie. Maar ze heeft ook gekeken naar de docuserie Het Zaad Van Karbaat. "Het is bijna een schizofrene documentaire, omdat de inhoud misselijkmakend is, maar de vorm juist van grote schoonheid", schrijft ze in haar column. Ook geeft ze Ik Geloof In Mij als tip.

Bekijk het verhaal van Angela de Jong over de afgelopen televisieweek in de AD-video hierboven.

De driedelige docuserie Het zaad van Karbaat is sinds maandag 1 maart wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Het zaad van Karbaat terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong vindt Het Zaad Van Karbaat 'bijna schizofrene documentaire' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier