Zien: Peter Heerschop’s eerbetoon aan overleden Jeroen van Merwijk en moeder (538)

Zien: Peter Heerschop’s eerbetoon aan overleden Jeroen van Merwijk en moeder (538)

Bekijk hier een ode van vrienden aan de overleden Jeroen van Merwijk.

Het was een heftige week voor cabaretier Peter Heerschop. Hij verloor namelijk zowel zijn goede vriend Jeroen van Merwijk als zijn moeder, zo vertelt hij in zijn column op Radio 538.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Peter Heerschop</em>’s eerbetoon aan overleden Jeroen van Merwijk en moeder (538) Bekijk hier een ode van vrienden aan de overleden Jeroen van Merwijk. Het was een heftige week voor cabaretier Peter Heerschop. Hij verloor namelijk zowel zijn goede vriend Jeroen van Merwijk als zijn moeder, zo vertelt hij in zijn column op Radio 538. Lees verder onder de video. Emotionele week voor Peter HeerschopIn zijn radiocolumn brengt Peter op zijn eigen wijze een bijzonder eerbetoon aan Jeroen van Merwijk, die woensdag overleed aan de gevolgen van kanker. Maar ook kreeg Peter afgelopen week een telefoontje van zijn emotionele zus. “Ze mogen alles zeggen over mijn moeder, maar niet dat ze overleden is.” Bekijk de hele 538 radiocolumn van Peter Heerschop in de AD-video hierboven. Iedereen Is Van De Wereld: Viggo Waas schrok van Peter Heerschop in bed Bekijk deze video » Iedereen Is Van De Wereld: Peter Heerschop heeft 7 uur staand geslapen Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Peter Heerschop’s eerbetoon aan overleden Jeroen van Merwijk en moeder (538)

Emotionele week voor Peter Heerschop
In zijn radiocolumn brengt Peter op zijn eigen wijze een bijzonder eerbetoon aan Jeroen van Merwijk, die woensdag overleed aan de gevolgen van kanker. Maar ook kreeg Peter afgelopen week een telefoontje van zijn emotionele zus. “Ze mogen alles zeggen over mijn moeder, maar niet dat ze overleden is.”

Bekijk de hele 538 radiocolumn van Peter Heerschop in de AD-video hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Peter Heerschop’s eerbetoon aan overleden Jeroen van Merwijk en moeder (538) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV