De Vooravond: Bart Chabot komt met een ode aan Connie Palmen

De Vooravond: Bart Chabot komt met een ode aan Connie Palmen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Bart Chabot komt met een ode aan Connie Palmen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Toen Harry Mulisch nog naar het Boekenbal ging, kwam hij altijd met wat mensen samen op 'zijn' trap. Wie moet zijn opvolger worden? Volgens Bart Chabot kan dat maar één persoon zijn: Connie Palmen, vanwege haar oeuvre én haar waardigheid. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Kijktip :
De Vooravond: Bart Chabot komt met een ode aan Connie Palmen

Toen Harry Mulisch nog naar het Boekenbal ging, kwam hij altijd met wat mensen samen op 'zijn' trap. Wie moet zijn opvolger worden? Volgens Bart Chabot kan dat maar één persoon zijn: Connie Palmen, vanwege haar oeuvre én haar waardigheid.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Bart Chabot komt met een ode aan Connie Palmen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier