Kandidaten zingen Beautiful Day tijdens spectaculaire opening van The Voice

Kandidaten zingen Beautiful Day tijdens spectaculaire opening van The Voice

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

De liveshows van The Voice zijn van start gegaan. De kandidaten performen samen 'Beautiful Day' van U2 tijdens een spectaculaire opening van de show.

Kandidaten zingen <em>Beautiful Day</em> tijdens spectaculaire opening van <em>The Voice</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. De liveshows van The Voice zijn van start gegaan. De kandidaten performen samen 'Beautiful Day' van U2 tijdens een spectaculaire opening van de show. SpetterendDe kandidaten Sem Rozendaal, Channah Hewitt, Dim de Groot, Jasper Wever, Nienke Fitters, Alyssa van Ommeren, Dani van Velthoven en Lucas van Roekel strijden in de eerste liveshow voor een ticket naar de volgende show. De spetterende opening heeft de toon gezet voor de solo-optredens. Hopelijk blijft het voor de kandidaten ook een 'Beautiful Day'. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Kandidaten zingen Beautiful Day tijdens spectaculaire opening van The Voice

Spetterend
De kandidaten Sem Rozendaal, Channah Hewitt, Dim de Groot, Jasper Wever, Nienke Fitters, Alyssa van Ommeren, Dani van Velthoven en Lucas van Roekel strijden in de eerste liveshow voor een ticket naar de volgende show. De spetterende opening heeft de toon gezet voor de solo-optredens. Hopelijk blijft het voor de kandidaten ook een 'Beautiful Day'.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kandidaten zingen Beautiful Day tijdens spectaculaire opening van The Voice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier