Video: Lisette van der Geest blikt vooruit op WK Shorttrack in Dordrecht

Video: Lisette van der Geest blikt vooruit op WK Shorttrack in Dordrecht

Video: <em>Lisette van der Geest</em> blikt vooruit op <em>WK Shorttrack</em> in Dordrecht Dit weekend staat helemaal in het teken van het WK Shorttrack in Dordrecht. We zien jong talent schitteren en sluiten hiermee sluiten we het shorttrackseizoen af. Met schaatsverslaggever Lisette van der Geest blikken we vooruit op dit weekend: "Itzak de Laat is in goede doen." De WK shorttrack 2021 zijn van vrijdag 5 tot en met zondag 7 maart live te zien op NOS.nl, NPO 1 en via deze livestream. Bekijk ook Sjinkie Knegt is terug: "Vooral trots dat ik hier weer sta" Bekijk deze video » Video: bescheiden Itzak de Laat wil niet van de daken schreeuwen hoe 'cool' hij is Bekijk deze video »
Sport :
Video: Lisette van der Geest blikt vooruit op WK Shorttrack in Dordrecht

Dit weekend staat helemaal in het teken van het WK Shorttrack in Dordrecht. We zien jong talent schitteren en sluiten hiermee sluiten we het shorttrackseizoen af. Met schaatsverslaggever Lisette van der Geest blikken we vooruit op dit weekend: "Itzak de Laat is in goede doen."

De WK shorttrack 2021 zijn van vrijdag 5 tot en met zondag 7 maart live te zien op NOS.nl, NPO 1 en via deze livestream.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Lisette van der Geest blikt vooruit op WK Shorttrack in Dordrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier