Johan Derksen in VI diep onder de indruk van boek ongeneeslijk zieke Melissa Kremer

Johan Derksen in VI diep onder de indruk van boek ongeneeslijk zieke Melissa Kremer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> in <em>VI</em> diep onder de indruk van boek ongeneeslijk zieke <em>Melissa Kremer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Johan Derksen is diep onder de indruk van het boek van Melissa Kremer. Het meisje is ongeneeslijk ziek en heeft een boek geschreven over haar ziekte met mooie verhalen en gedichten. Hij reageert: "Zo mooi opgeschreven terwijl ze eigenlijk geen toekomst meer heeft." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Johan Derksen in VI diep onder de indruk van boek ongeneeslijk zieke Melissa Kremer

Johan Derksen is diep onder de indruk van het boek van Melissa Kremer. Het meisje is ongeneeslijk ziek en heeft een boek geschreven over haar ziekte met mooie verhalen en gedichten. Hij reageert: "Zo mooi opgeschreven terwijl ze eigenlijk geen toekomst meer heeft."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI diep onder de indruk van boek ongeneeslijk zieke Melissa Kremer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier