Video: Amber won Make-up Cup en neemt nu video op met Nikkie de Jager

Video: Amber won Make-up Cup en neemt nu video op met Nikkie de Jager

Amber heeft de finale van Make-up Cup gewonnen en mocht een video met Nikkie de Jager opnemen. Dat laat ze zich natuurlijk geen twee keer zeggen en die video is nu online. In de video doen ze de 15 minuten challenge en tussendoor kletsen ze en geven ze je alle ins en outs over het programma Make-up Cup.

Bekijk hieronder de video van Nikkie en Amber. Je kunt alle afleveringen van Make-Up Cup terugkijken op Gids.tv.

Video: Amber won <em>Make-up Cup</em> en neemt nu video op met <em>Nikkie de Jager</em> Amber heeft de finale van Make-up Cup gewonnen en mocht een video met Nikkie de Jager opnemen. Dat laat ze zich natuurlijk geen twee keer zeggen en die video is nu online. In de video doen ze de 15 minuten challenge en tussendoor kletsen ze en geven ze je alle ins en outs over het programma Make-up Cup. Bekijk hieronder de video van Nikkie en Amber. Je kunt alle afleveringen van Make-Up Cup terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Eerste beelden: Nikkie de Jager presenteert Make-Up Cup op NPO 3 Bekijk deze video » Video: Nikkie de Jager backstage bij de finale Make-Up Cup Bekijk deze video »
TV :
Video: Amber won Make-up Cup en neemt nu video op met Nikkie de Jager


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Amber won Make-up Cup en neemt nu video op met Nikkie de Jager of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV