ZIEN: Mathieu van der Poel wint Strade Bianche 2021 (video)

ZIEN: Mathieu van der Poel wint Strade Bianche 2021 (video)

Mathieu van der Poel heeft de Strade Bianche 2021 op zijn naam geschreven. De Nederlander kwam uiteindelijk solo over de streep. Bekijk de finish hieronder.

ZIEN: <em>Mathieu van der Poel</em> wint <em>Strade Bianche 2021</em> (video) Mathieu van der Poel heeft de Strade Bianche 2021 op zijn naam geschreven. De Nederlander kwam uiteindelijk solo over de streep. Bekijk de finish hieronder. Van der Poel vertrok in de finale uit een grotere kopgroep en kreeg Julian Alaphilippe en Egan Bernal mee. Uiteindelijk ontsnapt hij ook uit deze tweede groep. Bekijk de laatste meters van Van der Poel in Italië hieronder. Bekijk ook Zien: Mathieu van der Poel wint eerste etappe UAE Tour (video) Bekijk deze video » Zien: Mathieu van der Poel over zijn wonderlijke ontsnapping in Kuurne-Brussel-Kuurne Bekijk deze video »
Wielrennen :
ZIEN: Mathieu van der Poel wint Strade Bianche 2021 (video)

Van der Poel vertrok in de finale uit een grotere kopgroep en kreeg Julian Alaphilippe en Egan Bernal mee. Uiteindelijk ontsnapt hij ook uit deze tweede groep.

Bekijk de laatste meters van Van der Poel in Italië hieronder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Mathieu van der Poel wint Strade Bianche 2021 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier