Zien: honderden mensen op straat demonstreren tegen homohatende dominee

Zien: honderden mensen op straat demonstreren tegen homohatende dominee

in Krimpen aan den IJssel zijn veel mensen op straat om hun steun te bieden aan de LHTBI-community. Een dominee uit het dorp riep in april op om mensen die tegen de scheppingsorde indruisen, uit te bannen. Deze homohatende dominee zorgt ervoor dat honderden mensen op straat demonstreren.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: honderden mensen op straat <em>demonstreren</em> tegen <em>homohatende dominee</em> in Krimpen aan den IJssel zijn veel mensen op straat om hun steun te bieden aan de LHTBI-community. Een dominee uit het dorp riep in april op om mensen die tegen de scheppingsorde indruisen, uit te bannen. Deze homohatende dominee zorgt ervoor dat honderden mensen op straat demonstreren. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook #BOOS: dominee Anthonie Kort wil homo's verbannen, confrontatie loopt uit de hand Bekijk deze video » Video: gesprek in Krimpen aan den IJssel over dominee loopt uit de hand: "Ik trap je in elkaar!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: honderden mensen op straat demonstreren tegen homohatende dominee


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: honderden mensen op straat demonstreren tegen homohatende dominee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier