Once Upon a Time in Iraq gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Once Upon a Time in Iraq gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Once Upon a Time in Iraq gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze vijfdelige documentaireserie blikt met álle betrokkenen terug op de oorlog in Irak. Wat is de impact geweest, wat ging er mis? Elke zondag rond 23:00 uur op NPO 2. EmotioneelGeen analyse van politici en experts maar emotionele getuigenissen van Amerikaanse soldaten, Irakese inwoners en internationale journalisten ter plaatse werpen een nieuw en vooral menselijk perspectief op deze oorlog die zoveel waarheden kent. VerbeterenIn de eerste aflevering vertelt heavymetalmuzikant Waleed Neysif dat hij hoopt dat de oorlog het leven zal verbeteren. Boerin Um Qusay is bang dat de oorlog alles onveiliger zal maken. GemistDe dertienjarige tiener Ahmed Al Bashir zwaait naar de binnenvallende troepen en nodigt hen uit in zijn huis om Engels te kunnen spreken met echte Amerikanen en fotograaf Ashley Gilbertson denkt dat hij de oorlog heeft gemist, maar die oorlog moet nog komen. Heftige beelden: Bobi Wine in 2Doc: "De regering probeert me te vermoorden" Bekijk deze video » Heftige beelden: tientallen doden bij zelfmoordaanslag in Bagdad Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze vijfdelige documentaireserie blikt met álle betrokkenen terug op de oorlog in Irak. Wat is de impact geweest, wat ging er mis? Elke zondag rond 23:00 uur op NPO 2.

Emotioneel
Geen analyse van politici en experts maar emotionele getuigenissen van Amerikaanse soldaten, Irakese inwoners en internationale journalisten ter plaatse werpen een nieuw en vooral menselijk perspectief op deze oorlog die zoveel waarheden kent.

Verbeteren
In de eerste aflevering vertelt heavymetalmuzikant Waleed Neysif dat hij hoopt dat de oorlog het leven zal verbeteren. Boerin Um Qusay is bang dat de oorlog alles onveiliger zal maken.

Gemist
De dertienjarige tiener Ahmed Al Bashir zwaait naar de binnenvallende troepen en nodigt hen uit in zijn huis om Engels te kunnen spreken met echte Amerikanen en fotograaf Ashley Gilbertson denkt dat hij de oorlog heeft gemist, maar die oorlog moet nog komen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Once Upon a Time in Iraq gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier