Dinsdag in Ik Vertrek: familie Wesseloo vertrekt naar Spanje

Dinsdag in Ik Vertrek: familie Wesseloo vertrekt naar Spanje

Dinsdag worden Brigitta, Ton en hun twee zoons (de familie Wesseloo) in Ik Vertrek gevolgd in hun poging een leven op te bouwen in het Spaanse Busot (Alicante), waar ze een vakantiepark willen bouwen. Aldaar komen ze erachter dat bepaalde zaken net wat anders geregeld worden dan in Nederland en ook net wat meer tijd vergen, zoals het verkrijgen van alle benodigde bouwvergunningen. Bekijk het fragment van Ik Vertrek hieronder.

Dinsdag in <em>Ik Vertrek</em>: familie Wesseloo vertrekt naar Spanje Dinsdag worden Brigitta, Ton en hun twee zoons (de familie Wesseloo) in Ik Vertrek gevolgd in hun poging een leven op te bouwen in het Spaanse Busot (Alicante), waar ze een vakantiepark willen bouwen. Aldaar komen ze erachter dat bepaalde zaken net wat anders geregeld worden dan in Nederland en ook net wat meer tijd vergen, zoals het verkrijgen van alle benodigde bouwvergunningen. Bekijk het fragment van Ik Vertrek hieronder. Ik Vertrek is iedere dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek gemist? Familie Boerkamp viert carnaval in Italië én Nederland Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Ik Vertrek: familie Wesseloo vertrekt naar Spanje

Ik Vertrek is iedere dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Ik Vertrek: familie Wesseloo vertrekt naar Spanje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier