Film Cruella vanaf 26 mei te zien in de bioscoop: bekijk de nieuwste beelden

Film Cruella vanaf 26 mei te zien in de bioscoop: bekijk de nieuwste beelden

Nog even geduld en dan kun je (als het goed is) de film Cruella bekijken in de bioscoop. Je filmbezoek is hierbij afhankelijk van de ontwikkelingen rond het coronavirus tegen die tijd, maar over twee maanden staat gepland dat deze live-action film van Disney in de Nederlandse bioscopen te zien is. Deze film draait om Cruella de Vil, een rol van Emma Stone, zij is de bekende schurk uit de film 101 Dalmatiërs uit 1956.

Bekijk de nieuwe beelden uit de film Cruella in de video hieronder. Cruella is vanaf 26 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

Film <em>Cruella</em> vanaf 26 mei te zien in de bioscoop: bekijk de nieuwste beelden Nog even geduld en dan kun je (als het goed is) de film Cruella bekijken in de bioscoop. Je filmbezoek is hierbij afhankelijk van de ontwikkelingen rond het coronavirus tegen die tijd, maar over twee maanden staat gepland dat deze live-action film van Disney in de Nederlandse bioscopen te zien is. Deze film draait om Cruella de Vil, een rol van Emma Stone, zij is de bekende schurk uit de film 101 Dalmatiërs uit 1956. Bekijk de nieuwe beelden uit de film Cruella in de video hieronder. Cruella is vanaf 26 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk trailer Zombieland: Double Tap Bekijk deze video » Zien: Disney's eerste trailer van Cruella met Emma Stone Bekijk deze video »
Trailer :
Film Cruella vanaf 26 mei te zien in de bioscoop: bekijk de nieuwste beelden


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Film Cruella vanaf 26 mei te zien in de bioscoop: bekijk de nieuwste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV