Video: Khadij Arib begint donderdag al met formatie

Video: Khadij Arib begint donderdag al met formatie

Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib gaat haast maken met de formatie en heeft meteen alle fractievoorzitters, ook van nieuwe partijen die kans op een zetel maken, uitgenodigd voor een gesprek op donderdag. "Ze heeft ze gevraagd na te denken over een verkenner en wat voor advies ze die verkenner dan mee willen geven", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: <em>Khadij Arib</em> begint donderdag al met formatie Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib gaat haast maken met de formatie en heeft meteen alle fractievoorzitters, ook van nieuwe partijen die kans op een zetel maken, uitgenodigd voor een gesprek op donderdag. "Ze heeft ze gevraagd na te denken over een verkenner en wat voor advies ze die verkenner dan mee willen geven", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Khadija Arib bij Koffietijd over anonieme kritiek: "Ik schrok ervan en vond het pijnlijk" Bekijk deze video » Khadija Arib in De Vooravond: "Kamerlidmaatschap is vervelende functie" Bekijk deze video »
TV :
Video: Khadij Arib begint donderdag al met formatie


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Khadij Arib begint donderdag al met formatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier